Valmennuspaketit, fysiikkaohjelmat ja motoriset kartoitukset

Valmennuspaketit, fysiikkaohjelmat ja motoriset kartoitukset

Teen urheilijoiden ja golffareiden fysiikkaohjelmia. Sekä golffareiden kokonaisvaltaisia valmennuspaketteja.

Valmennuspaketit ja fysiikkaohjelmat aloitetaan aina sensomotorisilla kartoituksilla joiden kautta voimme lähteä tekemään juuri sinulle sopivia ohjelmia. Kartoitamme luontaiset vahvuutesi ja henkilökohtaiset ominaisuudet, jotta voimme harjoitella optimaalisesti ja saavutamme haluamiasi tavoitteita.

Fysiikkaohjelmia teen 3kk, 6kk tai 12 kk paketteja, jotka sisältävät alkukartoituksen ja ohjelmat sekä haluamasi määrän ohjattuja harjoituksia.

Valmennuspaketteja on mahdollista tehdä eri mittaisia haluamasi tarpeiden mukaan ja ne sisältävät harjoitusohjelmat golffiin ja fysiikkaan sekä lisäksi etäohjausta, nettivalmennusta tai yksityisohjausta.

Luontaisia motoriikkakartoituksia teen yksityisille ja ryhmille. Jos olet kiinnostunut sinun henkilökohtaisista vahvuuksista ja kuinka pystyt käyttämään niitä hyödyksesi omassa elämässäsi

 

Ryhmän luontaiset motoriikkakartoitukset:

Teen erilaisille ryhmille luontaisia motoriikkakartoituksia. Kartoitukset voidaan tehdä teille sopivassa paikassa ja teidän haluamanne aikataululla. Kerää sopiva porukka max 12.henkilöä ja ole yhteydessä niin sovitaan aikataulut ja tulen pitämään teille testit, luennon ja harjoitukset teidän vahvuuksilla. Saatte irti omasta lajistanne enemmän!

 

YHTEYSTIEDOT

Tuomas Sistonen Ky

Pitkäniementie 1 as 7
57710 Savonlinna

Puh: 040 829 6605
Sähköposti: tuomas.sistonen@gmail.com

PÄÄKUMPPANIT

Sosiaalinen media